člen skupiny

Czech
Czech English

Teplárna provádí údržbu technologií

Otrokovice (26. července 2017) - I když léto ještě nekončí, v Teplárně Otrokovice už probíhají přípravy na novou topnou sezonu. Provádí se pravidelná údržba, opravy a revize výrobních zařízení i tepelných sítí.

Teplárna Otrokovice podpoří město Zlín

Otrokovice (28. června 2017) - Teplárna Otrokovice letos podpoří částkou 180 tisíc korun město Zlín. Příspěvek získají malí fotbalisté, dobrovolní hasiči a peníze dostane také Základní umělecká škola v Malenovicích.

Teplárna podpoří akce města Otrokovice

Otrokovice (1. června 2017) - Teplárna Otrokovice se bude opět významně podílet na akcích, které letos plánuje město Otrokovice. Předseda představenstva Teplárny Otrokovice Petr Jeník a starosta Otrokovic Jaroslav Budek podepsali dnes smlouvu o podpoře na rok 2017.

Teplárna přispěla ke snížení dopadů smogu

Otrokovice (23. února) - Zlínský kraj několikrát v letošní zimě trápil smog a kvůli vysokým koncentracím prachu v ovzduší musela být vyhlášena regulace. Na zhoršené kvalitě ovzduší se nejvíce podílela doprava a lokální topeniště. Teplárna Otrokovice přispěla ke snížení škodlivých dopadů smogu.

Teplárna v loňském roce podpořila čtyřicet organizací

Otrokovice (7. února 2017) - Teplárna Otrokovice i v loňském roce pokračovala v podpoře měst, obcí a neziskových organizací, kterým na veřejně prospěšné aktivity přispěla částkou 1,1 milionu korun.

Teplárna Otrokovice snižuje ceny

Otrokovice (20. prosince 2016) - Příští rok ušetří za teplo domácnosti, které jsou odběrateli Teplárny Otrokovice. Cena za GJ klesne pod 500 korun (včetně DPH). Společnost patří k nejlevnějším teplárnám v České republice.

Teplárna Otrokovice zahájila topnou sezonu

Otrokovice (22. září 2016) - Teplárna Otrokovice reaguje na vývoj počasí a dnes zahájila vytápění. Společnost zásobuje teplem na devět tisíc domácností, průmyslové podniky, školy, obchodní centra a další instituce v Otrokovicích, Napajedlech a Zlíně – Malenovicích.

V nové topné sezoně připojí teplárna další odběratele a rozšíří služby

Otrokovice (1. září 2016) - V letních měsících probíhaly v Teplárně Otrokovice opravy, revize a údržba technologií. Nyní jsou všechna zařízení opět v provozu a v případě ochlazení je společnost připravena zahájit dodávky tepla.

Teplárna odstaví technologie. Lidé bez teplé vody nezůstanou

Otrokovice (25. července 2016) - Pravidelnou letní odstávku chystá Teplárna Otrokovice na začátek srpna. Dodávky teplé vody pro odběratele budou zajištěny.

Teplárna podpoří hasiče i dětské pěvecké sbory

Otrokovice (6. června 2016) - Teplárna Otrokovice letos podpoří částkou 155 tisíc korun město Zlín. Peníze půjdou na volnočasové aktivity dětí a příspěvek dostanou také dobrovolní hasiči.

Teplárna Otrokovice ukončila topnou sezonu

Otrokovice (20. května 2016) - Vzhledem k vývoji počasí a venkovním teplotám ukončila dnes Teplárna Otrokovice topnou sezonu. Společnost zajišťuje dodávky tepla pro města Otrokovice, Napajedla a Zlín – Malenovice.

Teplárna podpoří město Otrokovice

Otrokovice (13. dubna 2016) - Teplárna Otrokovice opět podpoří aktivity města Otrokovice. Zástupci společnosti podepsali dnes se starostou Jaroslavem Budkem smlouvu o podpoře na rok 2016.

Teplárna Otrokovice v roce 2016 ceny nezvýší

Otrokovice (21. prosince 2015) - Odběratelé teplárny nebudou platit za teplo více. Na stejné úrovni drží společnost ceny už od roku 2013 a patří k nejlevnějším teplárnám v ČR.

Teplárna investuje do opatření na snížení emisí

Otrokovice (7. října 2015) - Teplárna Otrokovice zahájila investici do modernizace svého zdroje a opatření na snížení emisí znečišťujících látek.

Teplárna Otrokovice zahájila topnou sezonu

Otrokovice (22. září 2015) - Dnes v ranních hodinách začala společnost s dodávkami tepla v Otrokovicích, Napajedlech a Zlíně – Malenovicích. Teplárna zásobuje teplem na devět tisíc domácností, průmyslové podniky, školy, obchodní centra a další instituce v těchto městech.

Teplárna Otrokovice ukončila přípravy na novou topnou sezonu

Otrokovice (31. srpna 2015) - Teplárna Otrokovice dokončila údržbu technologií a je připravena zahájit dodávky tepla pro své odběratele.

Teplárna odstaví kotle. Dodávky teplé vody budou zajištěny

Otrokovice (16. června 2015) - Na začátku srpna odstaví Teplárna Otrokovice kotle a provede opravy, které nelze provádět za plného provozu.

Teplárna Otrokovice ukončila topnou sezonu

Otrokovice (30. května 2015) - Teplárna Otrokovice ukončila dnes topnou sezonu. V loňském roce ukončila společnost dodávky tepla o deset dní dříve, 20. května.

Teplárna přispěje na obnovu Památníku Tomáše Bati

Zlín (28. dubna 2015) Teplárna Otrokovice letos podpoří částkou 100 tisíc korun město Zlín. Peníze půjdou na obnovu Památníku Tomáše Bati.

Teplárna pokračuje ve spolupráci s městem Otrokovice

Otrokovice (25. března 2015) - Teplárna Otrokovice se bude opět významně podílet na akcích, které v letošním roce chystá město Otrokovice. Předseda představenstva Petr Jeník, místopředseda představenstva František Foltýn a starosta Otrokovic Jaroslav Budek podepsali dnes smlouvu o podpoře na rok 2015.

Teplárna uspěla s projektem nových připojení

Otrokovice (12. března 2015) - Projekt rozšíření distribuční sítě teplovodu a modernizace rozvodů se dostal do užší nominace na Projekt roku Teplárenského sdružení ČR. V historii soutěže je to poprvé, kdy je Teplárna Otrokovice nominována.

Otrokovická teplárna podpořila domácí hospic

Otrokovice (12. ledna 2015) - Teplárna Otrokovice podpořila činnost  Centra pro léčbu bolesti a paliativní medicínu. Dar ve výši 40 tisíc korun využije organizace  na nákup pomůcek pro domácí hospic Most k domovu Zlín. Finanční příspěvek převzali zástupci společnosti na Charitativním novoročním koncertě Zlínského kraje a města Zlína v pátek 9. ledna.

Teplárna Otrokovice dodává teplo novému obchodnímu centru

Otrokovice (27. února 2014) - Novou nákupní galerii v blízkosti vlakového nádraží v Otrokovicích, která se dnes otevřela veřejnosti, zásobuje teplem společnost Teplárna Otrokovice. Obchodní centrum rozšíří okruh nových zákazníků, kteří se na horkovodní síť teplárny napojili.